Go to ...

Svenska Gladbladet

Svaret på det negativa nyhetsflödet

RSS Feed

Thursday, October 28, 2021

Blev 600 dollar rikare av att äta skaldjurspasta


Skärmavbild 2016-02-26 kl. 17.38.50Lindsay Hasz, från Issaquah, Washington, åt en skaldjurspasta på restaurang då hon helt sonika satte tänderna i en pärla från en venusmussla, även kallad Quahog. Fyndet betalade hennes måltid flera gånger om och gemmologen, äldelstensexperten, som undersökte pärlan trodde att hon blivit utsatt för ett skämt. Värdet på pärlan är ungefär 600 amerikanska dollar och chansen att hitta en likadan är ”en på några miljoner”. Trots detta kommer Lindsay Hasz behålla pärlan och troligtvis låta göra ett halsband av den.

– Det var ganska mörkt inne på restaurangen så det var svårt att avgöra vad det var, men när jag tittade lite närmare såg den fullkomligt rund och perfekt ut. För perfekt, säger Lindsay till ABC News.

Läs hela artikeln på Aftonbladet: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22326885.ab

Leopold Kruse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

More Stories From Utrikes

About Leopold Kruse

Grundare, redaktör och skribent. Började på SGB februari 2016 och har som mål att sprida så mycket positiva nyheter som det bara går!