Go to ...

Svenska Gladbladet

Svaret på det negativa nyhetsflödet

RSS Feed

Thursday, October 28, 2021

Om oss

Svenska Gladbladet, SGD, grundades den 25:e februari 2016 med syftet att sprida glädje till allmänheten. Vi tror att den ofantliga mängd negativa nyheter media pumpar ut påverkar oss människor negativt. Många tycker kanske det är individens ansvar att “följa med i vad som händer i världen”, men när det mest är elände som rapporteras, vilket individen oftast inte kan påverka, blir detta frustrerande i längden. Den negativa känsla som föds redan på morgonen, när man insupit senaste nyheterna, sprids kanske till redan negativt påverkade människor i hemmet eller på arbetsplatsen. Skulle det inte bli bättre stämning om man läste mer glada nyheter? Det tror vi!

Tanken med Svenska Gladbladet är att ha en helt gratis service för er läsare som är trötta på negativa nyheter. Vi går igenom och sammanfattar det positiva som händer och länkar sedan tacksamt till respektive tidning där man kan klicka och läsa originalnyheten. Så fort vi snubblar över något positivt så delar vi med oss av det.

Vi tar även emot nyheter från allmänheten och gör egna artiklar från grunden. Klicka på ”kontakt” och skicka in en nyhet till oss.

Följ oss och läs fler positiva nyheter utan att behöva skrolla runt bland det tråkiga!

/Redaktionen – Leopold och Judo
Judo signLeopold sign